Schoenen voor onder een flared broek? | Fashionchick

2022-09-02 20:40:39 By : Ms. Sandy Liu

De parel onder de broeken? Dat is toch wel de flared broek. Zonder enige moeite laat-ie je benen centimeters groeien en je heupen prachtig uitkomen.

Dan stuiten we nog op één ding: welke schoenen dragen we eronder? Je wilt die stijlvolle broek namelijk wél afmaken met een paar schoenen die je outfit eer aandoen. Ga je voor plat, voor een hoge hak, voor een sneaker of voor een laars? Zoek niet verder, wij staan voor je klaar zodat je zonder gêne en vol zelfvertrouwen de deur uitgaat. Score!

Getipt door de redactie Dit artikel is favoriet van de Fashionchick redactie en speciaal geselecteerd voor jou.

Sneakers - Marathon R-trail Sneakers in white voor dames

Cruise Rider Grijs/Blauw Dames

Fred de la Bretoniere | Omoda

Fred de la Bretoniere | Omoda

Biabeonna Sandalen Met Bandjes Dames Beige

Sneakers - Runner With Glitter Armor And Suede Sneaker in multi voor dames

Zwarte Chelsea Boots Monochromatic Chelsea Boot

Sandaaltjes veganistisch met blokhak en modieuze kroko-look

Kate Spade New York | Fashionette

Sneakers - Lift Sneaker in white voor dames

Fluffie Sandalen voor Dames in Grey

A: De flared broek is veelzijdiger dan je op het eerste oog misschien denkt, want er staan een hele hoop schoenen goed onder. Voor een western gevoel ga je voor een paar cowboylaarsjes, waar je eigenlijk de mist niet mee in kunt gaan. 

Je kunt ook prima je favoriete sneakers eronder kwijt, vooral als er een plateauzool onder zit - zo lijken je benen extra lang. Om je benen nóg langer te laten lijken, ga je voor een paar hakken. 

En of ze nou onder je pumps zitten, onder je enkellaarsjes of onder je sandalen: iedere hak staat goed onder een flared broek. 

Ben jij niet vies van het punk gevoel? Ga dan voor een paar stoere boots, zoals Dr. Martens. Keuze genoeg! Voor welk paar kies jij?

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Hoe voorkom je witte vlekjes op je nagels? Q&A Lees ook Hoe kleed je je leuk als je onder de 1.60 bent? Q&A Lees ook Wat zijn leuke alternatieven voor teenslippers? Q&A Lees ook Hoe voorkom je een rommelige kledingkast? Q&A Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Hoe voorkom je witte vlekjes op je nagels?

Hoe kleed je je leuk als je onder de 1.60 bent?

Wat zijn leuke alternatieven voor teenslippers?

Hoe voorkom je een rommelige kledingkast?

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.